Τρόπος και χρόνος

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται καθημερινά με ACS και ΕΛΤΑ Courier απο Δευτέρα έως Παρασκευή απο τις 09:00 έως τις 16:00 και Σάββατο 09:00-15:00.


Χρέωση μεταφορικών για αποστολή με courier και παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από τον χώρο μας (Λεωφόρος Φυλής 236, Άνω Λιόσια) χωρίς επιπλέον κόστος, κατόπιν συνεννόησης.

Για αγορές άνω των 40€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν (δεν συμπεριλαμβάνει την αντικαταβολή).

Για παραγγελίες που η αξία ειναι μικρότερη απο 40€ οι χρεώσεις είναι:

α) Παραλαβή στο χώρο σας μέσω ΕΛΤΑ Courier ανέρχεται στα 2€ (Πανελλαδικά - Σε περιπτωση που δεν υπάρχει κατάστημα ΕΛΤΑ Courier στην περιοχή σας τότε παραλαμβάνετε απο το Ταχυδρομείο )
β) Παραλαβή στο χώρο σας μέσω ACS ανέρχεται στα 2€ (Εξαιρούνται απομακρυσμένες - δυσπροσιτες περιοχές) Βλέπε εδώ

Αν η περιοχή σας θεωρείται απομακρυσμένη - δυσπρόσιτη το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 6€ με την ACS Courier

Προσοχή! ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή χρεώνεται με 2€ σε οποιαδήποτε περίπτωση. Αν θέλετε να αποφύγετε την χρέωση μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με πιστωτική-χρεωστική κάρτα και με πληρωμή σε τράπεζα.

Επιστροφή Προϊόντων

Η επιστροφή προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εκδοθεί πιστωτικό, η έκδοση πραγματοποιείται εντός 5 ημερών από την ημέρα παράδοσής του στην εταιρία με τη προϋπόθεση ότι τηρούνται οι παρακάτω Όροι Επιστροφής.

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή ενός προϊόντος αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. 

 • Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε επιστροφές προϊόντων που δε συμφωνούν με τους Όρους Επιστροφής που αναγράφονται παρακάτω.
 • Σε περίπτωση μη τήρησης των αναγραφόμενων όρων, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με το κόστος αποστολής.

Διαδικασία Επιστροφής:

 Επικοινωνείτε με email στο sales@lamoda.gr ή στο τηλέφωνο: 2102487705 προκειμένου να εγκριθεί η επιστροφή σας. 

Όροι Επιστροφής

 Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας:

 • Η αίτηση επιστροφής ή ανταλλαγής δεν υπερβαίνει τις 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης, βάσει των εγγράφων παραλαβής.
 • Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς, λερώματα και κατάλληλα για επαναπώληση.
 • Όλα τα προϊόντα πρέπει να φέρουν όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχαν κατά την αγορά τους καθώς και τη συσκευασία που τα συνόδευε.
 • Όταν παραλάβετε τα προϊόντα, αναγνωρίζουμε ότι θα δοκιμαστούν για να επιβεβαιώσετε ότι ικανοποιούν τις προσδοκίες σας. Επειδή κάποια από τα προϊόντα έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα, σας παρακαλούμε να φοράτε πάντα εσώρουχα κατά τη δοκιμή τους.
 • Εφόσον το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να αποστείλετε τα προϊόντα στη εταιρία και να τα ανταλλάξετε με άλλα, ή να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων.
 • Σε περίπτωση μη τήρησης των όρων, η Lamoda διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί την επιστροφή.
 • Ο πελάτης έχει πάντα την απόλυτη ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνση όπου εδρεύει η επιχείρησή μας, καθώς η Lamoda ως παραλήπτης, αδυνατεί να αναζητήσει το δέμα σε οποιαδήποτε μεταφορική.
 • Διατηρείτε την ευθύνη να φτάσουν τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα στη Lamoda, γι’ αυτό και σας προτείνουμε να επιλέξετε υπηρεσία ταχυμεταφορών.
 • Η Lamoda δεν ευθύνεται για εμπορεύματα που χάνονται κατά την επιστροφή.
 • Δεν γίνονται επιστροφές σε εσώρουχα για λόγους υγιεινής.
 • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password