Ανδρικές κάλτσες κατασκευασμένες από εξαιρετικής ποιότητας υλικά. Φυτικής προέλευσης ίνες μπαμπού, modal, ισοθερμικές, μάλλινες, και οργανικό βαμβάκι. Για όλες τις ώρες της ημέρας. Επιλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Υπάρχουν 21 προϊόντα.
ανά σελίδα
0 Σχόλιο(α)
1,80€

Ανδρικές βαμβακερές κάλτσες ζακάρ (σχέδιο με ρόμβους) ψηλές. Επίπεδη ραφή στα δάχτυλα και διπλό, μαλακό λάστιχο στη γάμπα ώστε να συγκρατεί την κάλτσα χωρίς να σφίγγει πόδι. Απορροφητικές και ανθεκτικές στην καθημερινή χρήση

0 Σχόλιο(α)
2,30€

Ανδρικές βαμβακερές κάλτσες εξαιρετικής ποιότητας πουά ψηλές. Χωρίς ραφή στα δάχτυλα και διπλό, μαλακό λάστιχο στη γάμπα ώστε να συγκρατεί την κάλτσα χωρίς να σφίγγει πόδι. Απορροφητικές, εξαιρετικά μαλακές, ανθεκτικές στην καθημερινή χρήση.

0 Σχόλιο(α)
1,80€

Ανδρικές βαμβακερές κάλτσες μονόχρωμες ψηλές. Επίπεδη ραφή στα δάχτυλα και διπλό, μαλακό λάστιχο στη γάμπα ώστε να συγκρατεί την κάλτσα χωρίς να σφίγγει πόδι. Απορροφητικές και ανθεκτικές στην καθημερινή χρήση

0 Σχόλιο(α)
3,90€

Ανδρικές ισοθερμικές κάλτσες μονόχρωμες, με θερμαντική ικανότητα. Κατασκευασμένες χωρίς ραφές στα δάχτυλα με μαλακό λάστιχο στη γάμπα ώστε να συγκρατεί την κάλτσα χωρίς να σφίγγει το πόδι. Άριστης ποιότητας, με πολύ καλή εφαρμογή ιδανικές για ζεστά και στεγνά ποδιά. Κατάλληλες για εξωτερικές χειμερινές εργασίες, πεζοπορία, κυνήγι, στρατιωτικούς.

0 Σχόλιο(α)
3,60€

Ανδρικές κάλτσες κατασκευασμένες από φυτικές ίνες Bamboo. Χωρίς ελαστική άκρη στο πάνω μέρος & χώρίς ραφές στα δάχτυλα. Υπέρ απαλές, με φυσική αντιβακτηριδιακή δράση κατάλληλες για ευαίσθητα δέρματα. Δεν έχουν συμπίεση, διαθέτουν πλέξη στο τελείωμα της γάμπας. Ιδανικές και για διαβητικούς.  

0 Σχόλιο(α)
2,50€

Ανδρικές βαμβακερές, αθλητικές κάλτσες μέχρι τη μέση της γάμπας. Με εσωτερική επένδυση-πετσέτα στο πέλμα για προστασία & μαλακό λάστιχο στη γάμπα ώστε να συγκρατεί την κάλτσα χωρίς να σφίγγει το πόδι. Απορροφητικές και ανθεκτικές στην καθημερινή χρήση

0 Σχόλιο(α)
4,00€

Ανδρικές ισοθερμικές κάλτσες μονόχρωμες κατασκευασμένες από ίνες viloft  χωρίς ραφές στα δάχτυλα & με μαλακό λάστιχο στη γάμπα ώστε να συγκρατεί την κάλτσα χωρίς να σφίγγει το πόδι. Λόγω της λεπτής ύφανσης καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, και κρατά τα πόδια ζεστά και στεγνά.

0 Σχόλιο(α)
4,00€

Ανδρικές κάλτσες μάλλινες για πιο ζεστά πόδια. Μονόχρωμη, μέχρι τη μέση της γάμπας με θερμική ιδιότητα.Το μαλλί, σε αντίθεση με το βαμβάκι, δεν απορροφά την υγρασία και τον ιδρώτα του ποδιού, με αποτέλεσμα να κρατάει το πόδι ζεστό Φαρδύ μαλακό λάστιχο για καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, χωρίς ραφές στα δάχτυλα.

0 Σχόλιο(α)
2,50€

Αθλητικές βαμβακερές κάλτσες με εσωτερική επένδυση-πετσέτα στο εσωτερικά για μεγαλύτερη άνεση. Κατασκευασμένες χωρίς ραφές στα δάχτυλα &  μαλακό λάστιχο στη γάμπα ώστε να συγκρατεί την κάλτσα χωρίς να σφίγγει το πόδι με πολύ καλή εφαρμογή στο πόδι Ιδανικές για κάθε spor εμφάνιση και

0 Σχόλιο(α)
2,80€

Ανδρικές κάλτσες σουμπά βαμβακερές στο χρώμα του ποδιού με σιλικόνη στο πίσω μέρος.

0 Σχόλιο(α)
1,60€

Ανδρικές βαμβακερές κάλτσες χαμηλές. Άριστης ποιότητας με διπλό μαλακό λάστιχο ώστε να συγκρατεί την κάλτσα χωρίς να σφίγγει το πόδι & επίπεδη ραφή στα δάχτυλα για περισσότερη άνεση. Απαλές, εξαιρετική εφαρμογή.

0 Σχόλιο(α)
2,30€

Ανδρικές κάλτσες χαμηλές (σοσόνι) κατασκευασμένες από ίνες μπαμπού. Υψηλής ποιότητας, πολύ απαλές αντιβακτηριακές. Εξαιρετική εφαρμογή, χωρίς ραφές στα δάχτυλα με μαλακό λάστιχο στον αστράγαλο ώστε να συγκρατεί την κάλτσα χωρίς να σφίγγει το πόδι. Κατάλληλες για ευαίσθητα δέρματα. Από οικολογικές πρώτες ύλες Bamboo.

Προβάλλονται 1 - 12 από 21 αντικείμενα