Λειτουργικά λαστέξ - κορσέδες, διαμόρφωσης - σύσφιξης, για ομοιόμορφη και καλοσχηματισμένη σιλουέτα,εξασφαλίζοντας άριστη εφαρμογή, σε όλα τα μεγέθη.Νιώστε ελεύθερη να φορέσετε τα στενά ρούχα σας για εντυπωσιακές εμφανίσεις! Ανακαλύψτε τη συλλογή από προϊόντα shapewear που σμιλεύουν το σώμα. Χαρίστε στον εαυτό σας επίπεδη κοιλιά, σφιχτά πόδια ...

Λειτουργικά λαστέξ - κορσέδες, διαμόρφωσης - σύσφιξης, για ομοιόμορφη και καλοσχηματισμένη σιλουέτα,εξασφαλίζοντας άριστη εφαρμογή, σε όλα τα μεγέθη.Νιώστε ελεύθερη να φορέσετε τα στενά ρούχα σας για εντυπωσιακές εμφανίσεις! Ανακαλύψτε τη συλλογή από προϊόντα shapewear που σμιλεύουν το σώμα. Χαρίστε στον εαυτό σας επίπεδη κοιλιά, σφιχτά πόδια και φορέστε άνετα το στενό σας φόρεμα. Αυτή είναι η καθημερινή λύση για να φαίνεστε πιο αδύνατη!

Περισσότερα
Υπάρχουν 8 προϊόντα.
0 Σχόλιο(α)
15,00€

Λαστέξ κορμάκι συμπίεσης,με λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες. Ανθεκτικό και ποιοτικό προϊόν σε μπεζ χρώμα.

0 Σχόλιο(α)
22,00€

 Λαστέξ Body Up με ειδικά τοποθετημένες ζώνες ανόρθωσης και στήριξης του μπούστου.Διαμόρφωση σιλουέτας,για να δείχνει πιο επίπεδη κοιλιά και στομάχι,κατασκευασμένο από υλικό που αναπνέει,για τέλεια σιλουέτα.

0 Σχόλιο(α)
21,00€

Γυναικείο Λαστέξ κορμάκι διαμόρφωσης, ειδικά σχεδιασμένο για να σμιλεύει τη σιλουέτα. Κατασκευασμένο από μαλακό και πολύ ελαστικό υλικό,που αναπνέει. Για μια ομοιόμορφη και καλοσχηματισμένη σιλουέτα.

0 Σχόλιο(α)
19,00€

Λαστέξ ανόρθωσης υψηλής ποιότητας, για μια ομοιόμορφη και καλοσχηματισμένη σιλουέτα. Διαμορφώνει και υποστηρίζει τους κοιλιακούς, γλουτούς, μηρούς και τον θώρακα.

0 Σχόλιο(α)
16,00€

Λαστέξ Φόρεμα Σύσφιξης strapless. Με τεχνολογία χωρίς ραφές για υψηλό επίπεδο διαμόρφωσης, είναι αόρατο κάτω από οποιοδήποτε ρούχο.

0 Σχόλιο(α)
15,00€

Ψηλόμεσο λαστέξ σύσφιξης με σιλικόνη στο επάνω μέρος και ειδικά τοποθετημένες ζώνες διαμόρφωσης εκεί που χρειάζεται. Τέλειο αποτέλεσμα στην περιοχή της κοιλιάς.

0 Σχόλιο(α)
16,00€

Γυναικείο Λαστέξ. Ψηλόμεσο σλιπ διαμόρφωσης για ένα τέλειο αποτέλεσμα στην περιοχή της κοιλιάς, με σιλικόνη στο επάνω μέρος, και ειδικά τοποθετημένες ζώνες διαμόρφωσης εκεί όπου χρειάζεται

0 Σχόλιο(α)
16,50€

Γυναικεία φούστα λαστέξ για σύσφιξη στην περιοχή της κοιλιάς και της περιφέρειας.

Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα