Λειτουργικά λαστέξ - κορσέδες διαμόρφωσης - σύσφιξης για ομοιόμορφη και καλοσχηματισμένη σιλουέτα,εξασφαλίζοντας άριστη εφαρμογή, σε όλα τα μεγέθη.Νιώστε ελεύθερη να φορέσετε τα στενά ρούχα σας για εντυπωσιακές εμφανίσεις.!

Υπάρχουν 9 προϊόντα.
0 Σχόλιο(α)
15,00€

Λαστέξ κορμάκι συμπίεσης,με λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες. Ανθεκτικό και ποιοτικό προϊόν σε μπεζ χρώμα.

0 Σχόλιο(α)
22,00€

 Λαστέξ Body Up με ειδικά τοποθετημένες ζώνες ανόρθωσης και στήριξης του μπούστου.Διαμόρφωση σιλουέτας,για να δείχνει πιο επίπεδη κοιλιά και στομάχι,κατασκευασμένο από υλικό που αναπνέει,για τέλεια σιλουέτα.

0 Σχόλιο(α)
21,00€

Λαστέξ κορμάκι συμπίεσης- ανόρθωσης, κατασκευασμένο από μαλακό και πολύ ελαστικό υλικό,που αναπνέει.Για μια ομοιόμορφη και καλοσχηματισμένη σιλουέτα.

0 Σχόλιο(α)
19,00€

Λαστέξ ανόρθωσης υψηλής ποιότητας, για μια ομοιόμορφη και καλοσχηματισμένη σιλουέτα. Διαμορφώνει και υποστηρίζει τους κοιλιακούς, γλουτούς, μηρούς και τον θώρακα.

0 Σχόλιο(α)
16,00€

Λαστέξ σύσφιξης strapless. Με τεχνολογία χωρίς ραφές,για να είναι αόρατο κάτω από οποιοδήποτε ρούχο.

0 Σχόλιο(α)
15,00€

Ψηλόμεσο λαστέξ σύσφιξης με σιλικόνη στο επάνω μέρος και ειδικά τοποθετημένες ζώνες διαμόρφωσης εκεί που χρειάζεται. Τέλειο αποτέλεσμα στην περιοχή της κοιλιάς.

0 Σχόλιο(α)
16,00€

Γυναικείο σλιπ λαστέξ σύσφιξης,με σιλικόνη στο επάνω μέρος, και ειδικά τοποθετημένες ζώνες διαμόρφωσης εκεί όπου χρειάζεται: κοιλιά, πλαϊνά και γλουτούς.

0 Σχόλιο(α)
15,00€

Γυναικείο ψηλόμεσο λαστέξ με πόδι,από μαλακό ειδικό ύφασμα, με φάσα σιλικόνης στην κοιλιά.

0 Σχόλιο(α)
16,50€

Γυναικεία φούστα λαστέξ για σύσφιξη στην περιοχή της κοιλιάς και της περιφέρειας.

Προβάλλονται 1 - 9 από 9 αντικείμενα