Παιδικά κοριτσίστικα κορμάκια,κοντομάνικα,μακρυμάνικα,με λεπτή ή φαρδιά τιράντα,από εξαιρετικής ποιότητας ελαστικό βαμβακερό ύφασμα και κούμπωμα στον καβάλο για ευκολία.Ιδανικά για τη ρυθμική,την ενόργανη και το μπαλέτο.

Υπάρχουν 4 προϊόντα.
0 Σχόλιο(α)
6,50€

Παιδικό αθλητικό κορμάκι μακρυμάνικο για κορίτσια απο εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό ύφασμα με ελαστικότητα σε λευκό και μαύρο χρώμα. Ιδανικό για μπαλέτο,τη ρυθμική και την ενόργανη γυμναστική.

0 Σχόλιο(α)
6,00€

Παιδικό αθλητικό κορμάκι κοντομάνικο για κορίτσια απο εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό ύφασμα με ελαστικότητα σε λευκό και μαύρο χρώμα. Ιδανικό για μπαλέτο,τη ρυθμική και την ενόργανη γυμναστική.

0 Σχόλιο(α)
6,50€

Παιδικό αθλητικό κορμάκι με φαρδιά τιράντα για κορίτσια απο εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό ύφασμα με ελαστικότητα σε λευκό και μαύρο χρώμα. Ιδανικό για μπαλέτο,τη ρυθμική και την ενόργανη γυμναστική.

0 Σχόλιο(α)
6,50€

Παιδικό αθλητικό κορμάκι με λεπτή τιράντα για κορίτσια από εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό ύφασμα με ελαστικότητα σε λευκό και μαύρο χρώμα. Ιδανικό για μπαλέτο,τη ρυθμική και την ενόργανη γυμναστική.

Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα