Όταν ο καιρός κρυώνει δεν χρειάζεσαι πολλά και χοντρά ρούχα. Φόρεσε ισοθερμικά εσώρουχα για να σε κρατάνε ζεστό και χωρίς επιπλέον όγκο! Η μοναδική σύνθεσή τους επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και να αποτρέπει την εμφάνιση υγρασίας, με ταυτόχρονη διαχείριση θερμοκρασίας του σώματος. Μεγάλη ποικιλία σε πολύ καλές τιμές σε φανέλες, κολάν και κάλ...

Όταν ο καιρός κρυώνει δεν χρειάζεσαι πολλά και χοντρά ρούχα. Φόρεσε ισοθερμικά εσώρουχα για να σε κρατάνε ζεστό και χωρίς επιπλέον όγκο! Η μοναδική σύνθεσή τους επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και να αποτρέπει την εμφάνιση υγρασίας, με ταυτόχρονη διαχείριση θερμοκρασίας του σώματος. Μεγάλη ποικιλία σε πολύ καλές τιμές σε φανέλες, κολάν και κάλτσες.

Περισσότερα
Υπάρχουν 8 προϊόντα.
0 Σχόλιο(α)
12,00€ 15,00€ -20%

Ανδρική ισοθερμική μπλούζα μακρύ μανίκι με θερμαντική ικανότητα. Κρατάνε το σώμα ζεστό ενώ παράλληλα απομακρύνουν την υγρασία. Προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης λόγω της ελαστικότητας της, εξαιρετικά απαλή. Ιδανική για αθλητισμό τις κρύες μέρες και για χειμερινές δραστηριότητες. 

0 Σχόλιο(α)
12,00€ 15,00€ -20%

Ανδρική ισοθερμική μπλούζα με θερμικές ιδιότητες για προστασία από το κρύο. Ιδανική για αθλητισμό και για κάθε άλλη καθημερινή δραστηριότητα που εκτίθενται σε χαμηλές θερμοκρασίες. Μακρύ μανίκι με στρογγυλή λαιμόκοψη. Εξαιρετική εφαρμογή λόγω της ελαστικότητας της Σε λευκό, ανθρακί και μαύρο Χρώμα.

0 Σχόλιο(α)
12,00€ 15,00€ -20%

Ανδρική ισοθερμική μπλούζα με θερμικές ιδιότητες για προστασία από το κρύο. Ιδανική για αθλητισμό και για κάθε άλλη καθημερινή δραστηριότητα που εκτίθενται σε χαμηλές θερμοκρασίες. Κοντά μανίκια V λαιμόκοψη. Εξαιρετική εφαρμογή λόγω της ελαστικότητας της Σε λευκό, μαύρο και ανθρακί Χρώμα.

0 Σχόλιο(α)
7,20€ 9,00€ -20%

Ανδρικό ισοθερμικό κολάν σε γκρι και μαύρο με σύνθεση που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει με ταυτόχρονη διαχείριση της υγρασίας.

0 Σχόλιο(α)
12,75€ 15,00€ -15%

Ανδρικό ισοθερμικό κολάν (σκελέα). Σχεδιασμένο για να κρατά το σώμα στεγνό και ζεστό. Προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης λόγω της ελαστικότητας του, Εξαιρετική εφαρμογή. Ιδανικό για αθλητισμό και για χειμερινές δραστηριότητες.

0 Σχόλιο(α)
12,00€ 15,00€ -20%

Ανδρικό ισοθερμικό κολάν με θερμικές ιδιότητες για προστασία από το κρύο. Ιδανικό για αθλητισμό και για κάθε άλλη καθημερινή δραστηριότητα που εκτίθενται σε χαμηλές θερμοκρασίες. Εξαιρετική εφαρμογή λόγω της ελαστικότητας του. Ιδανικό για αθλητισμό τις κρύες μέρες και για χειμερινές δραστηριότητες. Σε λευκό και μαύρο χρώμα.

0 Σχόλιο(α)
3,90€

Ανδρικές ισοθερμικές κάλτσες μονόχρωμες, με θερμαντική ικανότητα. Κατασκευασμένες χωρίς ραφές στα δάχτυλα με μαλακό λάστιχο στη γάμπα ώστε να συγκρατεί την κάλτσα χωρίς να σφίγγει το πόδι. Άριστης ποιότητας, με πολύ καλή εφαρμογή ιδανικές για ζεστά και στεγνά ποδιά. Κατάλληλες για εξωτερικές χειμερινές εργασίες, πεζοπορία, κυνήγι, στρατιωτικούς.

0 Σχόλιο(α)
4,00€

Ανδρικές ισοθερμικές κάλτσες μονόχρωμες κατασκευασμένες από ίνες viloft  χωρίς ραφές στα δάχτυλα & με μαλακό λάστιχο στη γάμπα ώστε να συγκρατεί την κάλτσα χωρίς να σφίγγει το πόδι. Λόγω της λεπτής ύφανσης καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, και κρατά τα πόδια ζεστά και στεγνά.

Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα