Όταν ο καιρός κρυώνει δεν χρειάζεσαι πολλά και χοντρά ρούχα. Φόρεσε ισοθερμικά εσώρουχα για να σε κρατάνε ζεστό και χωρίς επιπλέον όγκο! Η μοναδική σύνθεσή τους επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και να αποτρέπει την εμφάνιση υγρασίας, με ταυτόχρονη διαχείριση θερμοκρασίας του σώματος. Μεγάλη ποικιλία σε πολύ καλές τιμές σε φανέλες, κολάν και κάλ...

Όταν ο καιρός κρυώνει δεν χρειάζεσαι πολλά και χοντρά ρούχα. Φόρεσε ισοθερμικά εσώρουχα για να σε κρατάνε ζεστό και χωρίς επιπλέον όγκο! Η μοναδική σύνθεσή τους επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και να αποτρέπει την εμφάνιση υγρασίας, με ταυτόχρονη διαχείριση θερμοκρασίας του σώματος. Μεγάλη ποικιλία σε πολύ καλές τιμές σε φανέλες, κολάν και κάλτσες.

Περισσότερα
Υπάρχουν 12 προϊόντα.
0 Σχόλιο(α)
15,00€

Ανδρική ισοθερμική μπλούζα μακρύ μανίκι με θερμαντική ικανότητα. Κρατάνε το σώμα ζεστό ενώ παράλληλα απομακρύνουν την υγρασία. Προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης λόγω της ελαστικότητας της, εξαιρετικά απαλή. Απαραίτητη για τις κρύες μέρες και για χειμερινές δραστηριότητες. 

0 Σχόλιο(α)
15,00€

Ανδρική Ισοθερμική μπλούζα μακρυμάνικη με θερμαντική ικανότητα. Προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης λόγω της ελαστικότητας της. Τέλεια εφαρμογή, εξαιρετικά απαλή αίσθηση. Μπορεί να πλυθεί στους 30οC χωρίς να χάσει το σχήμα ή το χρώμα της.

0 Σχόλιο(α)
15,00€

Ισοθερμικό φανελάκι αμάνικο V με θερμαντική ικανότητα. Προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης λόγω της ελαστικότητας του. Τέλεια εφαρμογή, εξαιρετικά απαλή αίσθηση. Μπορεί να πλυθεί σους 30οC χωρίς να χάσει το σχήμα ή το χρώμα του.

0 Σχόλιο(α)
15,00€

Ισοθερμική μπλούζα μακρυμάνικη με θερμαντική ικανότητα από ίνα 50% Viloft - 45% Polyester - 5% Lycra. Εξαιρετικά απαλή αίσθηση και τέλεια εφαρμογή. Μπορεί να πλυθεί σους 40οC χωρίς να χάσει το σχήμα της.

0 Σχόλιο(α)
15,00€

Ανδρική ισοθερμική μπλούζα με θερμαντική ικανότητα. Μακρύ μανίκι με στρογγυλή Λαιμόκοψη σε λευκό, ανθρακί και μαύρο Χρώμα. Προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης λόγω της ελαστικότητας της, εξαιρετικά απαλή αίσθηση. Μπορεί να πλυθεί σους 30οC χωρίς να χάσει το σχήμα ή το χρώμα της.

0 Σχόλιο(α)
15,00€

Ισοθερμικό φανελάκι κοντομάνικο με λαιμόκοψη V. Με θερμαντική ικανότητα, προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης λόγω της ελαστικότητας του. Τέλεια εφαρμογή, έξαιρετικά απαλή αίσθηση. Μπορεί να πλυθεί σους 30οC χωρίς να χάσει το σχήμα ή το χρώμα του.

0 Σχόλιο(α)
15,00€

Ανδρικό ισοθερμικό φανελάκι κοντομάνικο με θερμαντική ικανότητα. Προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης λόγω της ελαστικότητας του. Τέλεια εφαρμογή, εξαιρετικά απαλή αίσθηση.  Μπορεί να πλυθεί σους 30οC χωρίς να χάσει το σχήμα ή το χρώμα της.

0 Σχόλιο(α)
9,00€

Ανδρικό ισοθερμικό κολάν σε γκρι και μαύρο με σύνθεση που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει με ταυτόχρονη διαχείριση της υγρασίας.

0 Σχόλιο(α)
15,00€

Ανδρικό ισοθερμικό κολάν με θερμαντική ικανότητα. Κρατάνε το σώμα ζεστό ενώ παράλληλα απομακρύνει την υγρασία. Προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης λόγω της ελαστικότητας του, Εξαιρετική εφαρμογή. Απαραίτητο για τις κρύες μέρες και για χειμερινές δραστηριότητες.

0 Σχόλιο(α)
15,00€

Ανδρικό ισοθερμικό κολάν με θερμαντική ικανότητα. Προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης λόγω της ελαστικότητας του, εξαιρετικά απαλή αίσθηση. Μπορεί να πλυθεί σους 30οC χωρίς να χάσει το σχήμα ή το χρώμα του.

0 Σχόλιο(α)
3,90€

Ανδρικές ισοθερμικές κάλτσες με μεγάλη θερμαντική ικανότητα, λύση για ζεστά και στεγνά ποδιά. Ιδανική για μοτοσυκλετιστές, πεζοπορία, κυνήγι, στρατιωτικούς, σκι και ορειβασία.

0 Σχόλιο(α)
4,00€

Iσοθερμικές κάλτσες από ίνες viloft για καθημερινή χρήση, λόγω της λεπτής ύφανσης, καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο μέσα στο παπούτσι ή την μπότα και κρατά τα πόδια ζεστά και στεγνά.

Προβάλλονται 1 - 12 από 12 αντικείμενα